Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
 

Το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθεας στο  Erasmus +

Αναρτήθηκε: 05.01.2016

13o_erasmus_2014_2016Το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Σωκράτης», μετά την ολοκλήρωση της Πολυμερούς Σχολικής Σύμπραξης Comenius, συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του συνεργασίες στα πλαίσια του Erasmus+.

Το Erasmus+ είναι το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

To σχολείο  συνεργάζεται με σχολεία από 10 χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Εσθονία, Πολωνία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Λευκορωσία) πάνω στο θέμα: «Back to our future».

Οι μαθητές όλων των σχολείων έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες μέσα από ένα διετές πρόγραμμα κοινών και παράλληλων δράσεων.

Mπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της Σύμπραξης και τις δράσεις  μέσα από την ιστοσελίδα www.back-to-our-future.org

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Σύμπραξης Comenius με τίτλο «Salt of the Earth», η οποία διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα   www.comenius.mediafactum.net

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος