Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
 

Διαμαρτυρία ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας για επιλεκτικές συμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Αναρτήθηκε: 31.12.2015

ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥΣε επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή,  ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, επισημαίνει πως τα συλλογικά όργανα και οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πληροφορήθηκαν  την ολοκλήρωση ενός κύκλου «υπογραφών προγραμματικών συμβάσεων για την κατασκευή – ανακατασκευή – συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με 17 Δήμους».

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ τονίζει πως όλη αυτή η εξέλιξη συντελέσθηκε εν αγνοία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χωρίς να δοθεί η δυνατότητα διατύπωσης προτάσεών της ή υποβολής αιτημάτων εκ μέρους και άλλων ενδιαφερομένων Δήμων.

Στην επιστολή εκφράζεται η προσδοκία  να ανοίξει πολύ σύντομα ένας δεύτερος κύκλος παρόμοιας δράσης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του οποίου (κύκλου) τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά, τα όρια και ιδιαιτέρως τα κριτήριά του, θα είναι εγκαίρως και εκ των προτέρων γνωστά και θα προκύπτουν μέσα από την κοινή προσπάθεια, τον καλόπιστο και δημιουργικό διάλογο και την καλή συνεργασία της ΓΓΑ με τα αρμόδια συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εν όψει αυτού του δεύτερου κύκλου, ο κ. Λ. Κυρίζογλου υπενθυμίζει πως, στα όρια της Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχουν και λειτουργούν, με τεράστιες ανάγκες, και άλλοι 37 Δήμοι, οι οποίοι αναμένουν και αυτοί την στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος