Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
 

6ο Συνέδριο για τους Πεζούς στη Ζυρίχη

Αναρτήθηκε: 30.05.2012

Η αναζήτηση λύσεων  από τους φορείς χάραξης πολιτικής και διαχείρισης έκτακτης ανάγκης για ζητήματα που σχετίζονται αφενός με την πολυπλοκότητα του δομημένου οικιστικού περιβάλλοντος, και την  αύξηση της κίνησης πεζών και αφετέρου με την ανάγκη της προετοιμασίας του αστικού πληθυσμού για γεγονότα έκτακτης ανάγκης, όπως  πυρκαγιές, σεισμοί,  οικολογικές καταστροφές , τρομοκρατικές επιθέσεις, θα απασχολήσουν τις εργασίες του 6ου Συνεδρίου για τους Πεζούς.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη  από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου 2012.

Στην ελβετική πόλη  για τρεις μέρες θα τεθούν επί τάπητος  όλες οι παράμετροι της ανθρώπινης συμπεριφοράς , για το σχεδιασμό και τη διαχείριση κυκλοφορίας των πεζών στις πόλεις του σήμερα, καθώς και για την αντιμετώπιση συνθηκών εκκένωσης κτιρίων. Η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, αποτελεί το κλειδί για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των ροών των πεζών.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν ερευνητικά αποτελέσματα, πρακτικές εμπειρίες,  και επιστημονικά δεδομένα.

Η διοργάνωση των συγκεκριμένων συνεδρίων ξεκίνησε το 2001 από το Duisburg (Γερμανία).Προηγούμενα συνέδρια πραγματοποιήθηκαν στο Greenwich (Ηνωμένο Βασίλειο) το 2003, στη Βιέννη (Αυστρία) το 2005, στο  Wuppertal (Γερμανία) το 2008 και στο Gaithersburg Η.Π.Α., το 2010. 

http://www.ped2012.org/

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος