Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Αθήνα: Χριστουγεννιάτικη εορταγορά στο Βιβλιοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου

Αναρτήθηκε: 01.12.2015

βιβλίαΣε μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εορταγορά μετατρέπεται από  σήμερα Τρίτη  1  έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, το Βιβλιοπωλείο στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής χριστουγεννιάτικων δώρων ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή βιβλίων, αφισών και καρτών.

Η εορταγορά θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ και την Κυριακή από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου και όλους όσους επιθυμούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα,  σε προσιτές τιμές (βιβλία και αφίσες από 1 ευρώ, κάρτες από 0,5 ευρώ).

Τα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού, που επικεντρώνεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας και πραγματεύονται θέματα όπως η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός, αλλά και η ιστορία της χώρας μας. Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 5284800

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος