Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Την 1η Δεκεμβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά

Αναρτήθηκε: 23.11.2015

ΚΕΔΕΤην Τρίτη 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα (ξενοδοχείο Caravel)  με κεντρικό θέμα την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.
«Η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κρίνεται επείγουσα και αναγκαία, καθώς η λειτουργία των δήμων σήμερα αγγίζει τα όρια αντοχής και ομαλότητας», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην πρόσκληση συμμετοχής που απευθύνει στους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους της χώρας.
«Ενάμιση μήνα πριν τη λήξη του 2015,υπάρχει υστέρηση απόδοσης θεσμοθετημένων πόρων στους δήμους της τάξης του 30%. Παράλληλα η αύξηση των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων και η συνεχιζόμενη μείωση του προσωπικού των δήμων διαμορφώνουν ένα ζοφερό αυτοδιοικητικό περιβάλλον που έχει ως συνέπεια την αδυναμία των δήμων να καταρτίσουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς για το 2016».
Κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα τεθούν ζητήματα θεσμικά, κοινωνικά, καθώς και το προσφυγικό.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος