Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
 

Λέσβος: Σύσκεψη δήμου και κρατικών υπηρεσιών για θέματα ασφαλείας

Αναρτήθηκε: 16.11.2015

IMG_7611 (2)Μετά τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, σύσκεψη όλων των φορέων που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της Λέσβου συγκάλεσε ο δημαρχών Λέσβου, Στρατής Τζιμής, με εντολή του δημάρχου, Σπύρου Γαληνού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπως ανακοινώνει ο δήμος Λέσβου, έγινε ενημέρωση και διεξοδική συζήτηση για τα θέματα ασφάλειας των πολιτών της Λέσβου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική συνεργασία όλων των κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας, αλλά και η επάρκεια των λαμβανομένων μέτρων με σκοπό τη διασφάλιση κάθε πτυχής που θα μπορούσε να συμβάλει στην πληρέστερη ασφάλεια του νησιού.
Ταυτόχρονα, «υπήρξε ομόφωνη καταδίκη των θηριωδιών εκ μέρους των τρομοκρατών με θύματα αθώους πολίτες της δημοκρατικής και φίλης χώρας Γαλλίας, αλλά και καταδίκη της συνεχιζόμενης πρακτικής των αδίστακτων διακινητών που στέλνουν στο θάνατο πρόσφυγες και μετανάστες».
Τέλος, οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην παραπάνω σύσκεψη, διαβεβαίωσαν ότι “τηρούνται όλες οι διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής των εισερχομένων προσφύγων και μεταναστών, σύμφωνα με τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι ο Λεσβιακός λαός μπορεί με ασφάλεια και εθνική υπερηφάνεια να ασχολείται με τα ειρηνικά του έργα”.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος