Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Ενημερωτική Εκδήλωση για το δίκτυο NATURA στα Χανιά

Αναρτήθηκε: 24.10.2015

περιφέρεια ΚρήτηςΗ ανάδειξη και προώθηση των περιοχών του δικτύου NATURA, αλλά και η προστιθέμενη αξία και συμβολή των περιοχών αυτών στη βιώσιμη τοπική ανάπτυξη και την απασχόληση θα αποτελέσουν  αντικείμενο  εκδήλωσης, που διοργανώνεται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 17.00 στο Επιμελητήριο Χανίων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών, φορέων, και υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης για τις 53 προστατευόμενες περιοχές του δικτύου «NATURA 2000» της Περιφέρειας Κρήτης

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται φορείς και πολίτες του Δήμου να συνομιλήσουν για τη σημασία των περιοχών NATURA,  τις ευκαιρίες, δυνατότητες και προοπτικές που δίνονται μέσα από τη διασύνδεση του φυσικού περιβάλλοντος με την παραγωγική διαδικασία, την αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά και τον τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο NATURA 2000 μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://natura2000.crete.gov.gr/.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος