Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019
 

Εκδήλωση με θέμα Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία στη Νέα Σμύρνη

Αναρτήθηκε: 17.10.2015

πρόγραμμα ψυχικής υγείαςΕκδήλωση-Ημερίδα, με θέμα «Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία: Η τοπική κοινωνία και η συλλογική της λειτουργία ως πλαίσιο στήριξης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, από τις 17.30 έως τις 20.00, στο Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Διοργανωτές ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση για πρώτη φορά της κοινής προσπάθειας των φορέων του Δήμου  και της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, για τη συστηματική οργάνωση και συγκρότηση τοπικών ομάδων προαγωγής της ψυχικής υγείας.

Οι ομάδες αυτές θα λειτουργούν σαν ομάδες ενημέρωσης, αλληλοκάλυψης, πρόληψης, καθώς και έγκαιρης, άρτιας και συνολικής αντιμετώπισης επειγόντων και μη περιστατικών.

Σκοπός της σύστασης τους είναι να γίνουν θεσμικά όργανα του Δήμου και να προωθήσουν μέσω της συνεργασίας, την ενίσχυση και την πιο εύρυθμη λειτουργία των υπαρχουσών υπηρεσιών.

Παράλληλα, θα υπάρχει Έκθεση ζωγραφικής στο χώρο με έργα ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος