Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δωρεάν διάθεση ρούχων στη Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού- Αργυρούπολης

Αναρτήθηκε: 22.09.2015

δημοτική ιματιοθήκηΜεταχειρισμένα ρούχα και άλλα είδη που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές, θα διαθέσει το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 έως τις 13.00, σε όσους ενδιαφέρονται και τα έχουν ανάγκη, η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού Αργυρούπολης.

Οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της Ιματιοθήκης, στην οδό Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη, (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο), και να αξιοποιήσουν αυτό το ελεύθερο παζάρι ειδών.

Σημειώνεται ότι η  Ιματιοθήκη συστάθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου,  σε συνεργασία με  ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι συγκεντρώνουν, ταξινομούν και διαθέτουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, και άλλων χρηστικών αντικειμένων ή επίπλων σε καλή κατάσταση.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου, οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη.

Τα περισσότερα προς διάθεση αντικείμενα είναι μεταχειρισμένα και συγκεντρώνονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες, ενώ πολλά,  παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης,  οι οποίοι με αυτό τον τρόπο θέλουν να  συμβάλουν στην ανακούφιση αρκετών συνανθρώπων.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο ωράριο αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της Δημοτικής Ιματιοθήκης, Ελληνικού Αργυρούπολης.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος