Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Διονύσου: Δράση διάθεσης προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Αναρτήθηκε: 15.09.2015

διάθεση προϊόντων Άγ. ΣτέφανοςΑύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, από τις 8.30 έως τις 14.30, θα πραγματοποιηθεί η  14η δράση διάθεσης Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»  από το Δήμο Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η δράση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες, ενώ όπως τονίζεται:

  • Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους  και να δίνουν αποδείξεις.
  • Ακόμα, μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως του Δήμου Διονύσου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν αφορούν μεταξύ άλλων, σε αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, παξιμάδια, λάδι, ελιές, καφές, ζάχαρη, ξηροί καρποί, φρούτα εσπεριδοειδή, πατάτες, κρεμμύδια, μαρμελάδες, λικέρ απορρυπαντικά κ.α.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος