Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
 

Συναυλία τζαζ στην Τεχνόπολη

Αναρτήθηκε: 21.03.2015

συναυλίαΣυναυλία με ήχους jazz “The Voice of Jazz Vol. 2” της Big Band, παρουσιάζει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στις συναυλίες της δεύτερης σειράς “The Voice of Jazz ”, η Big Band συμπράττει με διακεκριμένους τραγουδιστές από τον χώρο της jazz και σε αυτή τη μουσική βραδιά θα φιλοξενήσει δύο από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές του χώρου, την Κατερίνα Κοζαδίνου και το Δημήτρη Τάσαινα, που θα ταξιδέψουν τους ακροατές στη φωνητική jazz.

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων ιδρύθηκε το 1998 και οι μουσικοί που την απαρτίζουν έχουν επιλεγεί μεταξύ των ικανότερων Ελλήνων σολίστ και διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό και την ευελιξία τους στην ερμηνεία των διαφορετικών ρευμάτων της τζαζ.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη – Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84» : Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 9224756

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος