Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

Μια βόλτα στο Δρόμο του Μεταξιού στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»

Αναρτήθηκε: 11.02.2015

έκθεση ο Δρόμος του ΜεταξιούΈκθεση Κινέζων φωτογράφων από την επαρχία Gansu με τίτλο «The photography Exhibition of Silk Road», φιλοξενεί το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμο «Μελίνα»,  από σήμερα Τετάρτη  11 έως την Κυριακή  15 Φεβρουαρίου, με ελεύθερη είσοδο.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, έχει την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελλάδος  – Κίνας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 70 (εβδομήντα) φωτογραφίες τριάντα και πλέον φωτογράφων, οι οποίοι προβάλλουν το Δρόμο του Μεταξιού μέσα από τη δική τους ματιά και ικανότητα άλλα και το προσωπικό καλλιτεχνικό τους ενδιαφέρον.

Μέσα από το φωτογραφικό τους φακό, αναδεικνύουν το δρόμο γνωριμίας και ανταλλαγής σπουδαίων πολιτισμών, των ανυπέρβλητων χρωμάτων, της μαγείας του ταξιδιού των εμπορευμάτων, της περιπέτειας των εμπόρων και των ταξιδευτών, αλλά και το αντάμωμα της Ιστορίας και της Φιλοσοφίας  των λαών.

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66A  & Θεσσαλονίκης, Θησείο | στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210-3452150

Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη έως Σάββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή 10:00 – 14:00

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος