Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Μέχρι πότε δίδεται παράταση στη προθεσμία αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων

Αναρτήθηκε: 03.02.2015

αθλητικές εγκαταστάσειςΜε Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα δοθεί παράταση στην προθεσμία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με δεδομένα τα προβλήματα που εντοπίζονται σε αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις και προκειμένου να μην διακοπεί η λειτουργία τους μέχρι να ολοκληρωθούν η διαδικασίες για την τελική αδειοδότηση οι συναρμόδιοι υπουργοί θα προχωρήσουν στην κατάρτιση ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία θα παραταθεί η λειτουργία των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η ΚΥΑ θα υπογραφεί από τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά. Η παράταση θα ισχύσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ η ΚΥΑ θα περιέχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται προκειμένου να λειτουργούν με ασφάλεια τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους θεατές.

Να σημειωθεί ότι σχετικό αίτημα για παράταση της  προθεσμίας της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων είχε διατυπωθεί χθες από την ΚΕΔΕ. Με σχετική επιστολή προς τους συναρμόδιους υπουργούς  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  ζητούσε να δοθεί παράταση μέχρι το Δεκέμβριο του 2015.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος