Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Οδηγός Πόλης Δήμου Σουλίου

Αναρτήθηκε: 09.11.2014

ΣούλιΈναν ψηφιακό  «Οδηγό Πόλης» προετοιμάζει ο Δήμος Σουλίου, με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων του, ως βασικού παράγοντα για την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών. Ήδη οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ελκυστικής και φιλικής στους χρήστες εφαρμογής να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν. Το έργο προϋπολογισμού 61.500 ευρώ, εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Ο Οδηγός Πόλης θα δίνει τη  δυνατότητα σε πολίτες – χρήστες του προηγμένου αυτού εργαλείου τεχνολογίας πληροφόρησης, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, θα συμβάλλει στην προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στον Οδηγό θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως: πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες του Δήμου θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα του Δήμου.

Επίσης θα προτείνονται θεματικές διαδρομές, ενώ θα υπάρχει απεικόνιση σημείων ενδιαφέροντος, φωτογραφίες και περιγραφές από επισκέπτες του site, ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι άμεση και διαδραστική.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος