Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Στον εισαγγελέα οι πέντε “απείθαρχοι” δήμαρχοι

Αναρτήθηκε: 23.10.2014

dikaiosiniΠροθεσμία για την επόμενη Πέμπτη πήρε , η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να εξεταστεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις, στο πλαίσιο της προανακριτικής εξέτασης που έχει ξεκινήσει σε βάρος πέντε δημάρχων της χώρας για την άρνησή τους να παραδώσουν στοιχεία για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο μετατροπής συμβάσεων των υπαλλήλων των δήμων, ύστερα από αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων των δήμων στους οποίους προΐστανται.

Προθεσμία πήρε επίσης και ο  δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος έως την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις, διότι αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Οι δήμαρχοι προσέρχονται με την κατηγορία της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος.

Επίσης, έχουν κληθεί ο δήμαρχος Αγ. Ρέντη – Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος