Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
 

Στο αυτόφωρο δύο αντιδήμαρχοι της Νέας Φιλαδέλφειας

Αναρτήθηκε: 03.10.2014

dimarxioΣτο αυτόφωρο οδηγήθηκαν  δύο αντιδήμαρχοι  της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από μήνυση που τους υπέβαλε ο ενοικιαστής του κυλικείου που λειτουργεί στο νεκροταφείο της πόλης. Είχε προηγηθεί διακοπή του ρεύματος, του κυλικείου από τη διοίκηση του δήμου καθώς ο εκμισθωτής του, δεν είχε καταβάλει τα προβλεπόμενα ενοίκια από τον Απρίλιο του 2012.

Ο εκμισθωτής του κυλικείου, επιχείρησε την Παρασκευή να λειτουργήσει το κυλικείο και κατόπιν ενημέρωσης της Αστυνομίας από τη διοίκηση του δήμου, επιβεβαιώθηκε το γεγονός με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, καθώς χρησιμοποίησε το χώρο παρανόμως και χωρίς σχετική άδεια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Β. Κουμαριανό ο δήμος έχει προκηρύξει διαγωνισμό προκειμένου να εξευρεθεί νέος εκμισθωτής τον Αύγουστο ο οποίος κηρύχθηκε άγονος.

Ακολούθησε μήνυση που υπέβαλε ο ενοικιαστής στους αντιδημάρχους Μιχάλη Λάλο και Βαγγέλη Κουμαριανό, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Η μήνυση για απειλή που μας έχει επιβληθεί είναι ανυπόστατη και χωρίς βάση. Έγινε με προφανή στόχο να μας αποτρέψει να συνεχίσουμε τη διαδικασία, εμείς όμως δε θα κάνουμε πίσω» τονίζει ο κ. αντιδήμαρχος.

Ο εκμισθωτής του κυλικείου αναμένεται να οδηγεί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το Σάββατο, ενώ οι δύο αντιδήμαρχοι να αφεθούν ελεύθεροι.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος