Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Οδηγό Πόλης ετοιμάζει ο δήμος Θερμαϊκού

Αναρτήθηκε: 05.10.2014

tech7Ψηφιακό οδηγό πόλης προετοιμάζει ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της δημιουργίας πλατφόρμας γεωχωρικών πληροφοριών, ώστε οι πολίτες να έχουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

Στον οδηγό θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για το δήμο που θα ενδιαφέρουν τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της περιοχής όπως για παράδειγμα καταγραφή σημείων ενδιαφέροντος, δρομολόγια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιες επιχειρήσεις και υποδομές, επιχειρήσεις αλλά και πληροφορίες για την τοπική αγορά.

Η δημιουργία του «Οδηγού Πόλης Δήμου Θερμαϊκού» αποτελεί δράση του προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη», με συνολικό προϋπολογισμό 61.500 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Μαυρομάτης, μεταξύ άλλων, με τον οδηγό πόλης ο δήμος οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν. Επιπλέον μέσω του ίδιου οδηγού οι δημότες θα έχουν πρόσβαση μέσω του ίντερνετ σε υπηρεσίες του δήμου, γεγονός που θα βελτιώσει την εξυπηρέτησή τους από τις υπηρεσίες του.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος