Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
 

Η 10η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

Αναρτήθηκε: 18.09.2014

χαλβάς ΦαρσάλωνΗ προβολή του φημισμένου χαλβά Φαρσάλων, η διατήρηση και  διάδοση της πολιτισμικής κληρονομιάς, η παρουσίαση και προώθηση προϊόντων τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων και η ανάπτυξη εμπορικών και επαγγελματικών σχέσεων, αποτελούν στόχο των τριήμερων εκδηλώσεων με επίκεντρο το προϊόν του τόπου.

Η 10η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων  ξεκινά  αύριο Παρασκευή 19 έως και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δήμου Φαρσάλων και της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας,  με τη συμμετοχή του Συλλόγου Χαλβαδοποιών-Ζαχαροπλαστών.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πληθώρα μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, αλλά και  την ευκαιρία, να δοκιμάσουν το φημισμένο τοπικό προϊόν που θα προσφέρεται δωρεάν,  αλλά και προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος