Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Δ. Φυλής -απεργιακές κινητοποιήσεις

Αναρτήθηκε: 18.08.2014

fylisΜε απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι του δήμου Φυλής οι οποίοι είναι απλήρωτοι πάνω από ένα μήνα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με ανακοίνωσή της εκφράζει την συμπαράστασή της στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δήμου οι οποίοι αγωνίζονται για την καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα μήνα, φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει συνήθεια, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων που έχουν μοναδική πηγή εισοδήματος τον πενιχρό αυτό μισθό να βρίσκονται καθημερινά στα όρια της οικονομικής και οικογενειακής εξαθλίωσης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.  καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. να καταβάλουν τα οφειλόμενα στο Δήμο Φυλής προκειμένου να εξοφληθεί η μισθοδοσία του προσωπικού αλλά και ο Δήμος να προσφέρει στους πολίτες της περιοχής τις υπηρεσίες του.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος