Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Ιλίου: Να αποδοθεί το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στην Αυτοδιοίκηση

Αναρτήθηκε: 01.08.2014

parkotritsiΑποφασισμένος να αγωνιστεί μαζί με τους όμορους Δήμους και τους κατοίκους για να αποδοθεί το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση και να αποτελέσει έναν πραγματικό χώρο αναψυχής και πρασίνου, δηλώνει ο Δήμος Ιλίου.

Με αφορμή  την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Πάρκο χθες Πέμπτη 31 Ιουλίου, ο Δήμος  αναφέρεται στην άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του με υδροφόρα και προσωπικό για την κατάσβεσή της.

Όπως τονίζει  «η αδιαφορία του Φορέα Διαχείρισης και του  υπουργείου Περιβάλλοντος, έβαλαν για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο τον ανεκτίμητο αυτό πνεύμονα πρασίνου για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής . Παράλληλα  σημειώνει, ότι  δόθηκε η ευκαιρία στους υπεύθυνους του Δήμου να διαπιστώσουν την ανεπάρκεια νερού στις λίμνες και στα κανάλια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χλωρίδα και την πανίδα του Πάρκου.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος