Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Ν. Σαράντης: Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Αναρτήθηκε: 10.06.2014

parkotritsiΑντίθετος με την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» δηλώνει ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ο οποίος ζητάει την ματαίωση των σχετικών δημοπρασιών και την επανεξέταση του θέματος από το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου.

Ειδικότερα με δήλωσή του ο κ. Σαράντης τονίζει:

Η αντίθεση μας στην εμπορευματοποίηση και στην ιδιωτικοποίηση του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης είναι δεδομένη και έχει εκφραστεί πολλές φορές με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Αυτονόητα λοιπόν διαφωνούμε με την εσπευσμένη απόπειρα του Φορέα Διαχείρισης για την ενοικίαση σε ιδιώτες σειράς χώρων μέσα στο Πάρκο και τη χρήση τους για σκοπούς άσχετους με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των κατοίκων.

Ζητάμε την ματαίωση των σχετικών δημοπρασιών και την επανεξέταση του θέματος από το Δ.Σ. του Φορέα.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση της Αυτοδιοίκησης για την απόδοση της αρμοδιότητας συντήρησης και διαχείρισης του Πάρκου Τρίτσης στην Αυτοδιοίκηση με την παράλληλη μεταβίβαση των προβλεπόμενων πόρων. Το Πάρκο Τρίτση ανήκει στους πολίτες της Δυτικής Αθήνας και η Αυτοδιοίκηση είναι αποφασισμένη και ικανή να το προστατεύσει.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος