Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
 

Κάλεσμα αλληλεγγύης από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου

Αναρτήθηκε: 22.05.2014

diktyokoinonikis paremvasisΕνημερωτική δράση πραγματοποιείται από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου το οποίο απευθύνει  κάλεσμα αλληλεγγύης για τις ευπαθείς πληθυσμιακές μονάδες του δήμου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Ειδικότερα, στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και της Τράπεζας Χρόνου θα βρίσκονται εκεί από τις 10.00 έως τις 13.00, ενημερώνοντας για το έργο του προγράμματος «Ίλιον – Στήριξη», για τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό αλλά και για το πώς μπορεί ο καθένας να προσφέρει εθελοντικά προϊόντα και υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Γραφείου Διαμεσολάβησης θα δώσουν πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη στο πρόγραμμα, ενώ τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου θα παρουσιάσουν με λεπτομέρεια το ρόλο του εθελοντισμού στη δράση της δομής.

Παράλληλα με την ενημέρωση του κοινού, οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης: συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, φάρμακα. Τα προϊόντα που θα συλλεχθούν θα προωθηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου, προκειμένου να δοθούν στους ωφελουμένους, οι ανάγκες των οποίων αυξάνονται καθημερινά.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος