Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Υπνωτήριο Αστέγων στο δήμο Ιωαννιτών

Αναρτήθηκε: 02.04.2014

astegoiΑπό την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα η λειτουργία του Υπνωτηρίου Αστέγων στα Ιωάννινα. Η λειτουργία του Υπνωτηρίου θα είναι με ευθύνη του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών. Τα εγκαίνια του πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΩΠ οι οποίες ανακαινίστηκαν και διαμορφώθηκαν χώροι έντεκα δωματίων, με 22 συνολικά κλίνες για τη φιλοξενία αστέγων.

«Είναι ένας ακόμη κρίκος στην κοινωνική αλυσίδα που δημιουργεί ο Δήμος Ιωαννιτών προκειμένου να ανταποκριθεί σε ανάγκες που απορρέουν από την οικονομική κρίση» υπογράμμισε στην ομιλία του, κατά την τελετή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΚΠΑΠΑ για το έργο που έχουν κάνει αλλά και για τις κοινωνικές δυνάμεις που έχουν κινητοποιήσει με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σήμερα ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης στο οποίο μετέχουν πολλοί φορείς της πόλης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος