Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
 

Υπνωτήριο αστέγων και δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο δήμο Αθηναίων

Αναρτήθηκε: 14.02.2014

hands

Τη λειτουργία υπνωτηρίου το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 50  άστεγους ανακοίνωσε ο

δήμαρχος Αθηναίων. Ο Γιώργος Καμίνης έκανε γνωστό ότι το υπνωτήριο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου δικτύου δομών οι οποίες θα αναπτυχθούν με στόχο την άμεση αντιμετώπιση της Φτώχειας. Οι Κοινωνικές Δομές που αναπτύσσονται είναι μεταξύ άλλων το    Γραφείο Διαμεσολάβησης, το ανοιχτό κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, η δομή παροχής συσσιτίου και το κοινωνικό φαρμακείο.  Για την υλοποίηση των σχετικών δράσεων ο δήμος θα συνεργαστεί με τους Γιατρούς του Κόσμου και τις οργανώσεις, PRAKSIS, EQUAL SOCIETY και ΚΛΙΜΑΚΑ.

Η δομή Υποστήριξης Αστέγων λειτουργεί σε κτίριο που παρέχει ο Δήμος, ο οποίος και καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα για την υποστήριξη των αστέγων. Επιπλέον τροφοδοτεί με 100 μερίδες φαγητό καθημερινά το κοινωνικό συσσίτιο. Η δομή μπορεί να φιλοξενεί 50 άτομα, και διαθέτει ξεχωριστούς χώρους για άνδρες, γυναίκες και οικογένειες.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος