Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
 

Δήμος Φαρσάλων: “Αστικές Αναπλάσεις στην περιοχή Αγίου Νικολάου” – Υπογραφή σύμβασης

Αναρτήθηκε: 06.12.2013

Σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, στο γραφείο Δημάρχου, υπογράφηκε σύμβαση, μεταξύ του Δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου και του Ιορδάνη Δαστηρίδη, εκπροσώπου της εταιρείας “Δαστηρίδης Ιοραδάνης – Παρασκευά”, για το έργο “Αστικές Αναπλάσεις στην περιοχή Αγίου Νικολάου του Δήμου Φαρσάλων”, προϋπολογισμού 147.000,00 €, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση – ανάπτυξη της περιοχής και τη διενέργεια παρεμβάσεων στον αστικό ιστό, ώστε να αμβλυνθούν τα υφιστάμενα αρνητικά χαρακτηριστικά και να βελτιωθούν οι συνθήκες της καθημερινής ζωής των κατοίκων. Αναβαθμίζονται λειτουργικά, αισθητικά και περιβαλλοντικά οι δημόσιοι χώροι στην περιοχή, δίνεται μεγάλη σημασία στη βελτίωση των υποδομών στους κοινόχρηστους χώρους συνδυάζοντας την εξυπηρέτηση του πολίτη με την προστασία του περιβάλλοντος.

Βασικός στόχος είναι η αναμόρφωση του αστικού χώρου στο πλαίσιο της αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος