Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
 

Χανιά: Εορτασμός 100 χρόνων από την ίδρυση της Δημοτικής Αγοράς

Αναρτήθηκε: 02.12.2013

δημοτικά αγορά χανιάΕκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων, από την ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς και ο Δήμος Χανίων,  την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, στις 17.00, στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς – με παράλληλη προβολή διαφανειών από τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, ειδική συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια περιπτέρου με φωτογραφικό υλικό από την ιστορία της Δημοτικής Αγοράς.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει ανάγνωση των δέκα μαντινάδων, που επελέγησαν για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Αγοράς Χανίων (απόδοση από μέλη του Συλλόγου Στιχουργών Ν. Χανίων), ριζίτικο τραγούδι από τον Σύλλογο “Κρητικές Μαδάρες”, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Χανίων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση παραδοσιακού κεράσματος.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος