Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
 

Ψήφισμα Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για τη διπλή στυγερή δολοφονία

Αναρτήθηκε: 05.11.2013

No 751430Την απερίφραστη καταδίκη του εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τη στυγερή δολοφονία των δύο νέων ανθρώπων και τον βαρύ τραυματισμό του τρίτου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.

Με ψήφισμά του που εγκρίθηκε την Τρίτη το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο υπογραμμίζει ότι, όπως με σαφή τρόπο διατύπωσε στο ψήφισμά του μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την άσκηση βίας ανεξαρτήτως ιδεολογικού περιεχομένου ή της στόχευσής της”.

Προστίθεται δε, ότι, όσοι εκπροσωπούν θεσμούς Δημοκρατίας οφείλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους «για συνεπή και ψύχραιμη διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως πολίτες» με στόχο τη συμβολή στην προάσπιση της ομαλότητας των δημοκρατικών θεσμών.

Ωστόσο, το ψήφισμα που τελικά εγκρίθηκε, δεν έτυχε της ομόφωνης στήριξης των παριστάμενων δημοτικών συμβούλων και των επικεφαλής παρατάξεων.

Ο Κωνσταντίνος Καζαντζίδης δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης (παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη») κατέθεσε ψήφισμα της παράταξής του, το οποίο και ανέγνωσε , όμως, δεν εγκρίθηκε από το Σώμα.

Ψήφισμα, το οποίο δεν εγκρίθηκε, κατέθεσε και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης» Ιωάννης Δελλής καταδικάζοντας την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος