Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
 

Σύσκεψη για το Πάρκο « Αντώνης Τρίτσης»

Αναρτήθηκε: 04.11.2013

parkotritsi 2Η κατάσταση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», τα οικονομικά, οργανωτικά περιβαλλοντικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς και οι προοπτικές αναβάθμισης του, μέσα από μια πιο αποτελεσματική διαχείρισή του, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄και β΄βαθμού, συζητήθηκε σε σύσκεψη που  πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στη σύσκεψη υπό τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη, συμμετείχαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’ Αθήνας Απόστολος Κακλαμάνης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Κώστας Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, η Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Μαρία Παπαναγιωτάκη, η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων Κωνσταντίνος Τριάντης και στελέχη των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον υπουργό,  έχει ήδη προχωρήσει η εξυγίανση των οικονομικών του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου με στόχο την οριστική αποπληρωμή των χρεών του.

Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων στη σύσκεψη φορέων είναι  ότι, για το μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής, θα πρέπει άμεσα να δοθεί αποτελεσματική λύση μέσα από μια ολοκληρωμένη μελέτη βιωσιμότητας.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος