Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Απεργιακό μπαράζ και στην Aυτοδιοίκηση

Αναρτήθηκε: 16.09.2013

poeotaΜε δυναμικές κινητοποιήσεις συνεχίζουν και οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση τις αντιδράσεις τους απέναντι στο κύμα των απολύσεων και της διαθεσιμότητας στους δήμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ οι εργαζόμενοι στους δήμους θα συμμετέχουν στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 18 και τη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013. Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στις 11.00 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24–Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη πραγματοποιούνται μαζικές Γενικές Συνελεύσεις και συγκεντρώσεις εργαζομένων. Στόχος η προετοιμασία της μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί και θα έχει αφετηρία την Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Ανάλογες μηχανοκίνητες πορείες καλούνται να πραγματοποιήσουν οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις και καταλήψεις όπου οι εργαζόμενοι αποφασίζουν την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ωρη απεργία τη Δευτέρα 23 και τη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος