Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
 

Με απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινάει η εβδομάδα

Αναρτήθηκε: 16.09.2013

Ó×ÏËÉÊÏÉ ÖÕËÁÊÅÓ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁΑπό το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έγινε η αρχή των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται από σήμερα και καθ’ όλη της διάρκεια της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το πρωί σχολικοί φύλακες επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Κ. Μητσοτάκη. Ωστόσο δυνάμεις των ΜΑΤ με τη χρήση χημικών απέτρεψαν την κατάληψη. Η χρήση χημικών είχε ως αποτέλεσμα τρεις από τους συγκεντρωμένους να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε, χωρίς όμως να υπάρξει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εν τω μεταξύ εκτός από τους σχολικούς φύλακες απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι  καθηγητές στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας.

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, ενώ οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία ξεκινούν πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες.

Η ΑΔΕΔΥ ανακοινώνει αύριο το μεσημέρι τα επόμενα αγωνιστικά της βήματα ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα  η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη και την Πέμπτη 48ωρη απεργία, ενώ στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος