Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
 

Έξυπνες Πόλεις και Έξυπνη Στέγαση

Αναρτήθηκε: 25.06.2013

εξυπνες πόλεις έξυπνη στέγαση Έξυπνες Πόλεις και Έξυπνη Στέγαση,(Towards smart cities and smart housing in Europe),είναι ο τίτλος εκδήλωσης που διοργανώνεται σήμερα 25 Ιουνίου 2013, στις Βρυξέλλες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ενέργειας (24-28 Ιουνίου 2013).

Στόχος της η ενημέρωση δήμων, δημόσιων αρχών, και οργανισμών σχετικά με υπηρεσίες για ενεργειακή εξοικονόμηση και αποδοτικότητα με βάση χαμηλού κόστους εγκαταστάσεων ΤΠΕ.

Επιπλέον το συνέδριο αποσκοπεί στην κινητοποίηση για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη συζήτηση σχετικά με την κατάσταση, τα ιδανικά περιβάλλοντα και τις εμπειρίες από επιτυχημένα πιλοτικά προγράμματα που παρέχουν χαμηλού κόστους υπηρεσίες ενεργειακής αποδοτικότητας για τη γρήγορη ανάπτυξη λύσεων ΤΠΕ, με την προοπτική εξοικονόμησης της τάξης του 10-20% σε ενεργειακή κατανάλωση και εκπομπές CO2.

http://www.eusew-conference.eu/event/

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος