Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
 

Α. Κοιμήσης γραμματέας Δ.Σ. ΚΕΔΕ: Το κλείσιμο της ΕΡΤ συνέπεια κυβερνητικής ανεπάρκειας

Αναρτήθηκε: 14.06.2013

koimisisΟι εξελίξεις στην ΕΡΤ καταδεικνύουν την κυβερνητική ανεπάρκεια υποστηρίζει ο Α. Κοιμήσης γενικός Γραμματέας του Δ.Σ της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμφιλοχίας. Όπως υπογραμμίζει με δήλωσή του κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ρισκάρει τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών. Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Το θέμα της ΕΡΤ, όντας συνέπεια κυβερνητικής ανεπάρκειας, ως προς τις ανειλημμένες δεσμεύσεις για μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο, εγείρει μείζον ζήτημα, που δεν αντισταθμίζεται ούτε με την απερίσκεπτη σκοπιμότητα κατάργησης του σχετικού τέλους, που δημιουργεί de facto νέο υπολογίσιμο οικονομικό έλλειμμα στον προϋπολογισμό (αλήθεια ποιος θα το επιβαρυνθεί;), ούτε με οιαδήποτε δεύτερη και πιο επικίνδυνη σκέψη, για “κρίση αντιπερισπασμού”.
Να συνέλθουν οι να τους συνεφέρουν όλους ΤΩΡΑ. Κανένας και για τίποτε δεν έχει το δικαίωμα να ρισκάρει τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών. Και ιδίως οι …ύαινες…»

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος