Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
 

Έκθεση Φωτογραφίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Αναρτήθηκε: 11.06.2013

FOTOEKTHESIΈκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο Κύκλος των Περιπλανήσεων και των Εικόνων των Ταξιδευτών του Χρόνου», διοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων(Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε) ,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου«Μελίνα», από 12 έως 23 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10.00 – 20.00,  Κυριακή 10.00 – 14.00

Η φωτογραφική ομάδα των «Ταξιδευτών του Χρόνου» αποτελείται από 23 εφήβους και νέους-ες και τους εκπαιδευτές τους Δημήτρη Μ. Μπούκα και Μανώλη Σαλαμαλέκη.

Στην έκθεση πραγματοποιείται   περιπλάνηση σε γνωστές και άγνωστες γειτονιές της πόλης συλλέγοντας εικόνες της καθημερινότητάς μας. Παράλληλα είναι ένα ταξίδι των δημιουργών σε τόπους μαγικούς, μεταφέροντας στον θεατή εικόνες και αναμνήσεις από την καλοκαιρινή ραστώνη και το απέραντο γαλάζιο των διακοπών μας.

Στόχος της έκθεσης δεν είναι μόνο η προβολή του έργου των εκπαιδευομένων του Κέντρου στη φωτογραφία, αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία των νέων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος