Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Πωγώνι: «Ανοικτή Αγκαλιά» για παιδιά και ηλικιωμένους

Αναρτήθηκε: 03.06.2013

imagesΟ δήμος Πωγωνίου σε συνεργασία με τους Φίλους Κοινωνικής Παιδιατρικής/ Ιατρικής  συνεχίζει τις δράσεις για την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής κυρίως απέναντι στα παιδιά και στους ηλικιωμένους.  Για το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί οι εξής δράσεις:

  • Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής και ενημέρωσης στις δημοτικές ενότητες  Παρακαλάμου, Καλπακίου, Κεφαλοβρύσου και Δελβινακίου από  5 -9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013. Το πρόγραμμα  τελεί υπό την αιγίδα υπουργείων Εθνικής Άμυνας – Υγείας- Παιδείας , Πολιτισμού & Θρησκευμάτων. Παιδίατροι –Οφθαλμίατρος – Καρδιολόγος – Οδοντίατροι- Ακτινολόγος – Ορθοπεδικός – Τεχνολόγος –Ψυχολόγος –Νοσηλευτές, θα εξετάσουν τα παιδιά  του Πωγωνίου στα Δημοτικά Σχολεία του.
  • Ολοκληρώνεται η μετατροπή εσωτερικού χώρου κτηρίου του δήμου Πωγωνίου σε σύγχρονο παιδότοπο με την εγκατάσταση των  παιχνιδιών  που προσφέρει η «Ανοιχτή Αγκαλιά», ώστε τα παιδιά του δήμου να μπορούν να παίζουν και κατά την διάρκεια του χειμώνα.
  • Προσφορά «Μικροτσίπς»  για τους ηλικιωμένους του δήμου Πωγωνίου σε συνεργασία με την εταιρία Cosmote, ώστε να μπορούν να ειδοποιούν έγκαιρα σε περίπτωση ανάγκης. Η έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση ιατρικής ανάγκης είναι κάτι σημαντικό , στην περιοχή μας όμως θα συμβάλει και στην περίπτωση ειδοποίησης εμφάνισης κακοποιών, κάτι που θα βοηθήσει και στην ασφάλεια των κατοίκων.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος