Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
 

Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού σε διάφορες περιοχές των Χανίων

Αναρτήθηκε: 09.05.2013

nea_anartomena_fotistika_stin_p._poliΣε επέκταση του δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία της πόλης των Χανίων αλλά και στις περιοχές του Σταλού και του Θερίσου προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες παραδόθηκε σε λειτουργία ένα τμήμα του νέου Δημοτικού φωτισμού στον κάτω Σταλό, από την ταβέρνα «Μαρία» μέχρι το ύψος του Περιφερειακού Ιατρείου Ν. Κυδωνίας.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση και λειτουργία νέων φωτιστικών σωμάτων στην πλατεία του οικισμού στο Θέρισο και στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου στην κοινότητα.

Μετά την ολοκλήρωση της προμήθειας εξοπλισμού οδοφωτισμού μέσω ΕΣΠΑ, ο Δήμος Χανίων προχωρεί – μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας – στην τοποθέτηση και σύνδεση νέων φωτιστικών σωμάτων σε διάφορα σημεία της Παλιάς Πόλης.

Τέλος, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε τοποθετήθηκε  νέο δίκτυο Δημοτικού φωτισμού στην οδό Χ. Τρικούπη, μετά από το έργο της υπογειοποίησης των εναέριων δικτύων της ΔΕΗ ενώ χθες ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλιών και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή της Σπλάντζιας, περιμετρικά του Ι.Ν. των Αγίων Αναργύρων.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος