Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
 

Φάρσαλα: Διήμερο Εκδηλώσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αναρτήθηκε: 17.04.2013

logoΔιήμερο εκδηλώσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20&21 Απριλίου 2013, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Συνδιοργανωτές, ο Οργανισμός Πολιτισμού -Αθλητισμού-Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ), η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Ενεργοί Πολίτες.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, η Θεατρική Ομάδα της Β΄τάξης του 2ου Λυκείου Φαρσάλων θα παρουσιάσει την κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ “Ο Επιθεωρητής”. Θα δοθούν δύο παραστάσεις : η πρώτη στις 19.00′ και η δεύτερη στις 21.00′.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 20.30′ η ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Ν.Λάρισας θα παρουσιάσει ένα Μουσικό Αφιέρωμα στους Μάρκο Βαμβακάρη και Γιάννη Παπαϊωάννου, με τραγούδια των δύο μεγάλων συνθετών.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου οι πολίτες μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος