Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
 

Θεσσαλονίκη: Δεν έχουν διατεθεί κεφτεδάκια με κρέας αλόγου στα συσσίτια του Δήμου

Αναρτήθηκε: 20.03.2013

dimarxeio thessalonikisΔεν έχουν διατεθεί κεφτεδάκια με κρέας αλόγου στα συσσίτια του δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτήν την απάντηση έδωσε η δημοτική αρχή σε ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τον εντοπισμό DNA αλόγου στο προϊόν με την ονομασία «Κεφτεδάκια ΝΑΠΟΛΙΤΕΝ – κατεψυγμένα σε συσκευασία βάρους 2kg» που παράγονται από την εταιρεία «SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε.», μετά τις βεβαιώσεις και  διευκρινίσεις που έδωσε προς το δήμο η εν λόγω εταιρεία.

“Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μόλις πληροφορήθηκε από την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ περί των θετικών δειγμάτων, επικοινώνησε με την εταιρία «SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε.», η οποία κατόπιν διαγωνισμού έχει αναλάβει την προμήθεια παροχής συσσιτίου σε απόρους, αστέγους, πρόσφυγες και άλλες ευπαθείς ομάδες. Η παραπάνω εταιρία, με το από 19/3/2013 έγγραφό της, βεβαιώνει ότι δεν προμηθεύει με το συγκεκριμένο προϊόν το Δήμο και ως εκ τούτου δεν έχουν διατεθεί κεφτεδάκια με κρέας αλόγου στα συσσίτια του Δήμου Θεσσαλονίκης.” αναφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συνεχίζει:

“Ειδικότερα, η εταιρία διευκρινίζει ότι «όσον αφορά στη συνεργασία της επιχείρησής μας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ουδέποτε διαθέσαμε σε αυτόν κατεψυγμένα φαγητά ή το συγκεκριμένο είδος φαγητού (κεφτεδάκια Ναπολιτέν) καθώς η μεταξύ μας σύμβαση αφορά αποκλειστικά και μόνο σε θερμά φαγητά τα οποία παράγονται αποκλειστικά από νωπή πρώτη ύλη (κιμάς) και διατίθενται αυθημερόν, και όχι κατεψυγμένα προϊόντα”.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος