Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
 

Δενδροφυτεύσεις στο Ποικίλο και στην Αφαία Σκαραμαγκά

Αναρτήθηκε: 13.03.2013

pinakida-asdaΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του ΑΣΔΑ που υλοποιείται σε συνεργασία με σχολεία της Δυτικής Αθήνας. Στο πλαίσιο της φυτευτικής περιόδου έχουν διανοιχθεί 1.000 λάκκοι φύτευσης στη θέση Παλαιά πεδία Βολής στο Ποικίλο Όρος και έχει ξεκινήσει η φύτευση τους από εργατικό προσωπικό του Συνδέσμου. Ένα τμήμα των φυτεύσεων θα γίνει με την συνδρομή μαθητών του Εκπαιδευτηρίου «Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ – ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ».

Παράλληλα θα γίνει μερική δενδροφύτευση της δασικής θέσης “ΑΦΑΙΑΣ” στο  Σκαραμαγκά, όπου μια σημαντική έκταση της περιοχής (περίπου 600 λακκούβες) θα φυτευτεί και να υιοθετηθεί από το 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί τον Απρίλιο και το Μάιο με τους δασικούς περιπάτους – ξεναγήσεις των περιβαλλοντικών ομάδων των σχολείων της Δυτικής Αθήνας σε εύκολα και επισκέψιμα σημεία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω, των οποίων η μεταφορά θα γίνει από τον ΑΣΔΑ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος