Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
 

ΑΣΔΑ: Να σταματήσει άμεσα η αθλιότητα των ράντζων στο ΑΤΤΙΚΟ

Αναρτήθηκε: 04.03.2013

imagesΤην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου, που καλύπτει τις ανάγκες περίθαλψης εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών της Δυτικής Αθήνας ζητά ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δ. Αθήνας Α. Μποζίκος. Σημειώνει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο από την απαξίωση και καλεί την πολιτεία «να αναλάβει τις ευθύνες της πριν να είναι πολύ αργά».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο, τονίζει τα εξής:

 «Το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο, η ελπίδα των εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων της Δυτικής Αθήνας για αναβάθμιση της νοσοκομειακής τους περίθαλψης, ψυχορραγεί. Οι σκηνές απόγνωσης που εκδηλώνονται κάθε φορά που εφημερεύει το Νοσοκομείο δεν αρμόζουν σε πολιτισμένη χώρα. Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο και ζητάμε:

– Ενίσχυση του ΑΤΤΙΚΟΥ με μόνιμο προσωπικό, ιατρούς και νοσηλευτές.

– Να σταματήσει η αθλιότητα των ράντζων. Να ανοίξουν κρεβάτια σε κλινικές.

– Να λειτουργήσει άμεσα η μονάδα παίδων στο ΑΤΤΙΚΟ, μοναδική σε Δυτική Αθήνα και Πειραιά.

– Ως άμεση ανακούφιση της λειτουργίας του ΑΤΤΙΚΟΥ, συνεφημέρευση με άλλα νοσοκομεία.

– Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο από την απαξίωση. Καλούμε την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της πριν να είναι πολύ αργά».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος