Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
 

Ενίσχυση Ιματιοθήκης του Δήμου Νέας Ιωνίας

Αναρτήθηκε: 11.01.2013

Παράκληση προς τους καταστηματάρχες της πόλης, να παραχωρήσουν είδη  ρουχισμού τα οποία παραμένουν αδιάθετα στα καταστήματα τους, απευθύνει με ανακοίνωσή του  ο Δήμος Νέας Ιωνίας, για την ενίσχυση της  Δημοτικής  Ιματιοθήκης. Παράλληλα έχει ανάγκη και από κρεμάστρες, stand, καλόγερους, ράφια κα.

Η Ιματιοθήκη του Δήμου Νέας Ιωνίας, λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2012, με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε ρουχισμό των απόρων της πόλης, και στεγάζεται στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, στην οδό Βοσπόρου 121 στην Καλογρέζα.

Τα ρούχα που διανέμονται στους δικαιούχους, προέρχονται από προσφορές κατοίκων  της Νέας Ιωνίας και η διαχείρισή  και διανομή τους,  γίνεται από υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεπικουρούμενοι από τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν αδιάθετα ρούχα  καταστηματάρχες : 210.2777198 – 2102723675 Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής  (Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας)

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος