Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
 

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές από το Δημοτικό Ιατρείο

Αναρτήθηκε: 10.01.2013

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος Δράσεων Πρόληψης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2012, στο Δημοτικό Ιατρείο του Τσακού, Πρόγραμμα Οδοντιατρικού ελέγχου και φθορίωσης στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κας. Γερασιμίας Μουχτούρη με τους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

Αφετηρία του προγράμματος αποτελεί  το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοματολογικό έλεγχο και φθορίωση-με την  συναίνεση των γονέων-και διαδραστική –βιωματική μάθηση /εκπαίδευση στοματικής υγιεινής, από την υπάλληλο του Δήμου, Οδοντίατρο- πτυχιούχο Πανεπιστημίου Αθηνών κα. Παναγιώτα Μητροπούλου.

Τα παιδιά προσέρχονται σε ομάδες, συνοδευόμενα από τους δασκάλους και συνοδούς από τον αντίστοιχο  Σύλλογο Γονέων& Κηδεμόνων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σε όλα τα τμήματα του 6ου Δημοτικού Σχολείου (μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η δράση στους μαθητές της πρώτης δημοτικού) ,το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος