Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
 

Μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο ζητά η ΠΕΔ Αττικής

Αναρτήθηκε: 04.01.2013

Την άμεση μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο ζητά με δήλωσή του ο πρόεδρος της Περιφερειακής ΄Ενωσης Δήμων Αττικής Νίκος Σαράντης, τονίζοντας ότι μια διορθωτική κίνηση από την κυβέρνηση είναι εφικτή και απολύτως απαραίτητη για την υγεία των κατοίκων της Αττικής και την αξιοπρεπή διαβίωσή τους τον φετινό χειμώνα.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής τονίζει ότι «η ανεξέλεγκτη χρήση στερεών καυσίμων για θέρμανση στην οποία καταφεύγουν οι κάτοικοι της Αθήνας και της Αττικής έχει ήδη δημιουργήσει σοβαρή επιβάρυνση της ατμόσφαιρας στην πρωτεύουσα, χωρίς ταυτόχρονα να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες των συμπολιτών μας για θέρμανση.

Μέτρα όπως το επίδομα θέρμανσης που αποδίδεται εκ των υστέρων αποδεικνύονται δυστυχώς αναποτελεσματικά, λόγω των άμεσων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά.

Πιστεύω ότι μια διορθωτική κίνηση από την κυβέρνηση είναι και εφικτή χωρίς μεγάλο δημοσιονομικό κόστος και απολύτως απαραίτητη για την υγεία των κατοίκων της Αττικής και την αξιοπρεπή διαβίωση τους τον φετινό χειμώνα».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος