Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
 

Δήμος Αιγάλεω: Δεύτερη φετινή αιμοδοσία στο δημαρχείο Αιγάλεω

Αναρτήθηκε: 24.09.2020

Με σημαντική προσέλευση δημοτών και εργαζομένων του δήμου ολοκληρώθηκε η δεύτερη φετινή αιμοδοσία του δήμου Αιγάλεω και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Με την πολύτιμη προσφορά του κάθε συμπολίτη μας, οι μονάδες αίματος θα είναι διαθέσιμες  σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο.

Τώρα, που προσπαθούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε την  πανδημία του κορωνοϊού, η ανάγκη για συγκέντρωση μονάδων αίματος  είναι προτεραιότητα  και η δραστηριοποίηση μας είναι απαραίτητη, τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, για την δράση των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και του Συλλόγου Εργαζομένων να ενισχύσουν με πολλές μονάδες αίματος τη δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Ο δήμος Αιγάλεω θα συνεχίσει να πραγματοποιεί προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του πληθυσμού σχετικά με την αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος