Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
 

Βριλήσσια: «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» για ευπαθείς και 60 +

Αναρτήθηκε: 23.09.2020

Σε λειτουργία επανέφερε ο Δήμος Βριλησσίων, το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» με  εξυπηρέτηση κατ΄οίκον για τις ευπαθείς ομάδες και για τα άτομα άνω των 60 ετών, μετά την ανακοίνωση των νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων.

 Στόχος ο περιορισμός των μετακινήσεων στο ελάχιστο, έως τις 4 Οκτωβρίου για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19. 

Για την εξυπηρέτησή  τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου, προκειμένου να ενημερώσουν  για τις ανάγκες τους  – Σούπερ μάρκετ, φάρμακα, συνταγογράφηση, συνοδεία σε γιατρό.

“Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία. Στο πρώτο κύμα εξυπηρετήσαμε 4.000 συμπολίτες μας κατ’ οίκον και συμβάλλαμε καθοριστικά στον περιορισμό της μετάδοσης των κρουσμάτων στην πόλη μας. Το προσωπικό του ΟΚΠΑ  συνεχίζει καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την πράσπιση της Δημόσιας Υγείας»  δηλώνει η αρμόδια Αντιδημάρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Βούλα Αρσένη – Λάμπρου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος