Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
 

Γρεβενά: Σχολικά βοηθήματα για οικονομικά αδύναμους μαθητές συγκεντρώνει ο Δήμος

Αναρτήθηκε: 23.09.2020

Στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης και προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμος Γρεβενών ξεκινά τη συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, προκειμένου να μοιραστούν σε μαθητές και μαθήτριες του τόπου  που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα σε εκείνους τους συνδημότες μας που διαθέτουν ελληνικά ή ξενόγλωσσα σχολικά βοηθήματα, τα οποία δεν χρειάζονται πια, να τα δωρίσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών ώστε “να πιάσουν και πάλι τόπο”, βοηθώντας έτσι ένα παιδί που τα έχει ανάγκη.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μπορούν να προσκομίσουν τις δωρεές τους τόσο στη Μαθητική Εστία Γρεβενών (στο τέρμα της Οδού Ταλιαδούρη) όσο και στο κτίριο του Δημαρχείου (στην Πλατεία Ελευθερίας). Εν συνεχεία τα βιβλία που θα μαζευτούν θα δοθούν στους δικαιούχους που υπάγονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος