Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
 

Έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για προσφυγικό- μεταναστευτικό

Αναρτήθηκε: 17.09.2020

Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποιεί το περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου σήμερα, Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://www.epresence.gov.gr για λόγους διασφάλισης δημόσιας υγείας.

Μοναδικό  θέμα συζήτησης είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θέμα που θα εισηγηθεί  ο  περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Να σημειωθεί ότι χθες ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με συμβούλους του πρωθυπουργού, συνοδευόμενος από τον β΄ αντιπρόεδρο της Βουλής Χ. Αθανασίου,   για να υπενθυμίσει τη θέση του ότι η κυβέρνηση «πρέπει να πάρει πίσω τη δέσμευσή του για τα 5 χρόνια που νοικιάστηκαν οι εκτάσεις στο Καρά Τεπέ».

Όπως δήλωσε ο κ. Μουτζούρης «Στο Νησί»  αρχικά οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού φάνηκαν αρνητικοί αλλά κατά  τη διάρκεια της σύσκεψης μεταπείστηκαν.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος