Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης: Έκτακτες αιτήσεις για εγγραφή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αναρτήθηκε: 21.08.2020


Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, από 25/5/2017 λειτουργεί Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου στα πλαίσια του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» (Άξονας Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας»). Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών του
δήμου, που διαβιούν κάτω από το όριο κινδύνου της φτώχειας (όπως αυτά ορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ).

Όλα τα παρεχόμενα είδη είναι εντελώς δωρεάν και διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, ειδή ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, παιχνίδια και είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd – dvd. Οι ποσότητες των προϊόντων που διανέμονται είναι ανάλογες με τα εκάστοτε διαθέσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μία φορά τον χρόνο, στην αρχή του έτους.
Επειδή διαπιστώθηκε ότι λόγω των εκτάκτων συνθηκών που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού αυξήθηκε ο αριθμός των οικογενειών που εκφράζουν την ανάγκη για υποστήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης, θα δοθεί η δυνατότητα σε περιορισμένο αριθμό νοικοκυριών να ενταχθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο, ανάλογα με τα διαθέσιμα
προϊόντα και μετά από αξιολόγηση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ από 31/8/2020 έως 4/9/2020 (με δυνατότητα παράτασης αν είναι απαραίτητο).

Αναλυτικά:
Α) ηλεκτρονικά προς αποφυγή συνωστισμού, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κοινωνικού παντοπωλείου pantopoleio@ampelokipi-menemeni.gr με την ένδειξη «Αίτηση για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης». Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία τις επόμενες ημέρες. ή
Β) αυτοπροσώπως (ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο) ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται στο Πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από την Εκκλησία της Αναστάσεως του Κυρίου (πρόσβαση με λεωφορεία ΟΑΣΘ: 20, 21, 18 – στάση Εργατικές Κατοικίες).
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 2310 725 326.
Η χρήση μάσκας στους χώρους του κοινωνικού παντοπωλείου είναι υποχρεωτική.
Στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου θα πρέπει να εισέρχεστε ένας ένας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους λογιστές, κοινωνικούς λειτουργούς και άλλους επαγγελματίες που υποστηρίζουν τους ωφελούμενούς μας στην εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση.
Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια και η αλληλοπροστασία αποτελεί βασικό μας σύμμαχο στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος