Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
 

Δήμος Ηρακλείου: Βιοδιασπώμενα ποτήρια σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ

Αναρτήθηκε: 15.08.2020

Σε μια κίνηση με ισχυρούς συμβολισμούς προχώρησε η Διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, αντικαθιστώντας τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης που χρησιμοποιούσε στα καταστήματά της, με βιοδιασπώμενα.

Από την Τετάρτη 12 Αυγούστου, οι επισκέπτες του καφέ ΜΑΡΙΝΑ, του Πλάτανου, του Κουμπέ, του αναψυκτήριου στην Όαση, του Πολύκεντρου Νεολαίας, καθώς και του αναψυκτήριου της Δημοτικής Ακτής Καρτερού, απολαμβάνουν τα ροφήματά τους χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον, ενώ παραλαμβάνουν και διάφορα είδη (σάντουιτς, τυρόπιτες, κ.α.) σε συσκευασία που επίσης είναι βιοδιασπώμενη.

Πρόκειται για μια κίνηση που εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, με στόχο την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των καταστημάτων και την εναρμόνιση των πρακτικών τους με τις αναγνωρισμένες «πράσινες» τάσεις που αναπτύσσονται διεθνώς.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη σε δήλωσή της τόνισε: «Για την ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλά ένα «σύνθημα», μια «διαφημιστική προσέγγιση», ή μια απλή «ιδέα». Συνοδεύεται από συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του τόπου μας και ενισχύουν την παγκόσμια κοινή προσπάθεια για την σωτηρία του πλανήτη. Οι πρωτοβουλίες φυσικά και συνεχίζονται και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων αποσκοπούμε στο να βελτιώσουμε περεταίρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των καταστημάτων μας και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος