Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
 

Drone του Δήμου Γλυφάδας πετάει πάνω από τον Υμηττό

Αναρτήθηκε: 13.08.2020

«Σε επιφυλακή και επαγρύπνηση ο Δήμος Γλυφάδας επιστρατεύει όλα τα σύγχρονα μέσα και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του για να δημιουργήσει μία “ομπρέλα” προστασίας πάνω από τον Υμηττό», όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του.

Παράλληλα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

“Μήνας επιφυλακής, μήνας επαγρύπνησης ο Αύγουστος. Σε όλα τα μέτωπα. Στη Γλυφάδα μας, η διαρκής ένταση με τα καιρικά φαινόμενα στην επικράτεια, δεν επιτρέπει ούτε λεπτό εφησυχασμού. Με drone παρακολουθούμε καθημερινά το βουνό μας, τον Υμηττό, για να εντοπίσουμε έγκαιρα κάποια τυχόν εστία πυρκαγιάς. Μαζί με τις 24ωρες βάρδιες της πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, ενεργοποιούμε και τους μηχανισμούς νέας τεχνολογίας και έχουμε διαρκώς τα μάτια μας ανοιχτά για να προστατεύσουμε το δάσος”, τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: “Δεν αρκεί αυτό: Χρειάζεται όλοι να τηρούμε τους κανόνες και τις οδηγίες. Μην καίτε ξερά χόρτα ή κλαδιά, μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές, μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα, μην κάνετε κάτι που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο το φυσικό περιβάλλον και τις ζωές μας. Απλώνουμε μια “ομπρέλα” προστασίας πάνω από τον Υμηττό μας κι όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι για να την κρατήσουμε ισχυρή”.

 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος