Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
 

Τρίκαλα: Συνεχείς έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία

Αναρτήθηκε: 12.08.2020

Με 1299 συνεχείς ελέγχους τη θερινή περίοδο (από 1η Ιουνίου μέχρι 10 Αυγούστου) η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Τρικκαίων σε ανακοίνωσή του, η προστασία της υγείας όλων είναι πρώτιστο μέλημα της Αυτοδιοίκησης και ο Δήμος ενισχύει σταθερά την προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα.
Τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι τις 10 Αυγούστου, όπως τα συγκέντρωσε η Δημοτική Αστυνομία και δίνονται στη δημοσιότητα, αναφέρονται σε 1299 συνολικά ελέγχους σε καταστήματα, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, ταξί, λαϊκή αγορά, τράπεζες σχολές οδηγών κ.α. Σημαντικό επίσης το ότι ο Δήμος Τρικκαίων έλεγξε… τον εαυτό του, με τη Δημοτική Αστυνομία να πραγματοποιεί ελέγχους σε ΔΕΥΑΤ, Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι αναλυτικά έγιναν ως εξής:

ΣΥΝΟΛΟ (1/6/2020 – 10/8/2020):  1299

Καταστήματα (κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος): 1128

Τράπεζες: 16

Σχολές οδηγών: 3

Θεατρικές παραστάσεις: 6

Υπεραστικό  ΚΤΕΛ: 2

Λεωφορεία: 30

Ταξί: 9

Πάγκοι λαϊκής: 90

ΚΕΠ: 2

Κέντρο Κοινότητας: 3

ΔΕΥΑΤ: 2

Οι έλεγχοι αφορούν σε χρήση μάσκας (από πολίτες και εργαζόμενους), τήρηση αποστάσεων, ύπαρξη αντισηπτικών, πληρότητα λεωφορείων, μη ύπαρξη συγχρωτισμού και όλων, όσα προβλέπει η νομοθεσία.
Μέχρι στιγμής μάλιστα, έχουν βεβαιωθεί απειροελάχιστα πρόστιμα, όμως κυρίαρχος στόχος παραμένει η συνεργασία όλων για την τήρηση των μέτρων που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας.
Ο Δήμος Τρικκαίων συστήνει σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους, τους επιχειρηματίες, να συνεχίσουν την προσπάθεια για τήρηση των μέτρων.
Εξάλλου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, «από τη συνεργασία και την υπευθυνότητα όλων μας, θα κριθεί το αποτέλεσμα της δύσκολης μάχης που έχουμε να δώσουμε το επόμενο διάστημα».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος